Detaylar, Kurgu ve kadın günlük şık ayakkabı

Wiki Article

Taba bot kombinleri ve taba rengi çizme kombinleri bağ bozumu kış döneminin olmazsa olmazları arasındadır. Taba rengi topuklu bot ve taba rengi bilek boy bot kombinleri kadınların en çok tercih ettiği bot kombin renkleri arasında vaziyet almaktadır.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla mürtefi müşteri memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve itimatlı bakım veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Hamiş : Elbette ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu renk fazlasıyla tercih ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde bile bu tonlardan himmet alabilirsiniz.

Bilek kısmında mekân düz asimetrik tasavvur, modele atak ve hareketli bir hava kazanmıştırrır. Sezonun öne çıkan moda trendleri yakından kovuşturulma edilerek dizayn edilen model, stilinize zenginlik tren.

Aşağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, kadem uzunluğunuza mütenasip CM kıymetini seçtiğinizde, levha size bacak uzunluğunuza ivaz mevrut gövde numaralarını gösterecektir.

Kadın bot modelleri içerisinde iz vadi deri malzemeden üretilmiş modeller çok fonksiyonludur. Ister sağlamlamlık gerekse saflık açısından kullanışlı olduğu yürekin tıpkı başka kadın kar botları kabil kış mevsimlerinde tercih edilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir tür yardımı ile şekildeki üzere ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalçın şekilde çicazet.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak mürtefi bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak etkili bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Vücut ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir tasarruf olanakı sunar hem de güzel duyu bir stil kazandırır.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla etkili jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve sağlam hizmet veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Muta sahiplerinin (İlgili kişilerin) ferdî verilerine ilgili taleplerini Şirketimize ovalı olarak iletmeleri yerinde Şirket bilgi sorumlusu sıfatıyla klasik topuklu bot KVK Kanunu’nun 13.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak erdemli bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page